TOILETWAGENS

Toiletwagen Type A
Toiletwagen type A is de kleinste mobiele toiletwagen uit ons programma en is onder andere geschikt voor de kleinere evenementen, tijdelijke noodoplossingen, bruiloft thuis, etc. Deze toiletwagen is voorzien van 2 dames toiletten, 1 heren toilet, 2 urinoirs en 2 fonteintjes met elektrische handendroger, zeep automaat en spiegel. Onze toiletwagens zijn eenvoudig en snel te installeren en standaard voorzien van 25 meter ¾ waterslang en een 10 meter lange afvoerslang van 110 mm doorsnede. Als de rioolput niet binnen 10 meter van de toiletwagen zit kunt u gebruik maken van onze septic/filtertank of vermaalpomp
Klik hier voor de specificaties
Toiletwagen type B
Toiletwagen type B is een uitgebreide mobiele toiletwagen en geschikt voor ieder evenement, beurs, kermis, bedrijfsopening, open dagen etc. Deze toiletwagen is voorzien van 3 damestoiletten, 1 heren toilet, 3 urinoirs en 2 wastafels met spiegel. Tevens zijn de toiletwagens voorzien van hand-droogvoorziening en zeepautomaat. De toiletwagens zijn eenvoudig en snel te installeren en zijn standaard voorzien van 25 meter ¾ waterslang en 10 meter afvoerslang van 110mm doorsnede. Als er geen afvoermogelijkheden zijn kunt u gebruik maken van onze septic/filtertank of vermaalpomp..
Klik hier voor de specificaties
Luxe toiletwagens
Onze Luxe toiletwagens zijn de luxere uitvoering van onze toiletwagen type B. Type luxe is voorzien van een aparte ingang voor dames en heren en biedt hiermee meer privacy voor uw gasten. Deze luxe toiletwagen beschikt standaard over kachels voor in de wintermaanden, zeepautomaten en elektrische handendrogers. Tevens is het hang- en sluitwerk vingerveilig, zodat men zich niet kan klemmen tussen de deuren. De R.V.S. antislip trappen bij de ingangen zijn nivellerend en dus makkelijk te plaatsen aan tenten met een verhoogde vloer of op een licht ongelijke ondergrond. De Luxe Toiletwagen is een visitekaartje op uw evenement, beurs, huwelijksfeest, bedrijfsopening of open dag etc.
Klik hier voor de specificaties
Toiletwagen VIP
Als het uw gasten aan niets mag ontbreken kunnen wij u onze VIP toiletwagen aanbieden. Bij onze Vip wagen is aan echt alles gedacht: een aparte ingang voor de dames en heren, een aparte urinoirruimte en urinoirs uitgerust met infrarood urinoir-spoelers. De Vip toiletwagen is uitgerust met softclosing closet en urinoirdeksels, was tableaus met ingebouwde zeepautomaat, elektrische handdrogers en grote spiegels. In de toiletcabines hangen automatische geur verspreiders en er is zelfs aan achtergrondmuziek gedacht. Deze wagen wordt geleverd inclusief toiletpapier, toiletborstels en toiletemmers, zodat u er geen omkijken naar heeft.
Klik hier voor de specificaties
Toiletwagen Event 8
Toiletwagen type Event 8 is een zeer grote verrijdbare toiletwagen voor o.a. grote evenementen, met aan één zijde damestoiletten en aan de andere zijde herentoiletten en een plasgoot. De achter zijde van de wagen is voorzien van een wasgelegenheid met spiegels een handendroger en zeepautomaat. Aan de dissel zijde zit de afvoer
Klik hier voor de specificaties
Toiletwagen Event 12
Voor evenementen met een groter aantal bezoekers kunt u onze toiletwagen Event 12 huren. Deze toiletwagen is uitgerust met 12 toiletten, verdeeld over 2 zijden van de wagen, zodat de afhandeling van het toiletbezoek sneller kan verlopen en er geen lange wachtrijen ontstaan. De toiletwagen beschikt naast de toiletten over een wasbak met 3 kranen, spiegels een zeep automaat en elektrische handendroger en is middels een aluminium trap veilig te betreden.
Klik hier voor de specificaties
Toiletunit event 8
Toiletunit event 14