WIE ZIJN WIJ

Welkom op de website van ATR Toiletrent!

Een bedrijf dat sinds een aantal jaren niet meer weg te denken is van bouwplaatsen, evenementen en festivals in Limburg. Het bedrijf werd in 1999 opgericht door Michiel Goffin. Wie ATR zegt, zegt: Michiel. Een bekend en betrouwbaar gezicht in de regio.

Inmiddels bestaat het bedrijf al ruim 22 jaar en is het uitgegroeid van een honderdtal toiletcabines naar zo’n kleine 500. In de loop der jaren is het assortiment van ATR toiletrent flink uitgebreid. Naast toiletcabines verhuren wij nu ook: toiletunits, kros-urinoirs, mindervalide toiletten en handwas units. Daarnaast heeft ATR de afgelopen jaren hard gewerkt aan het opbouwen van een groot netwerk aan partners en opdrachtgevers. Zo leveren wij aan bouwbedrijven en particulieren tijdens hun verbouwing, maar ook aan evenementen met 10 bezoekers tot festivals met 35.000 bezoekers.

ATR toiletrent kunnen we omschrijven als een echt familiebedrijf. De zoon van Michiel, Tristan, heeft de afgelopen jaren flink meegewerkt binnen het bedrijf en daarmee alle kneepjes van het vak geleerd. Samen delen zij de passie voor dit bedrijf en in 2020 is Tristan dan ook mede-eigenaar geworden.